Author Archive admin

Ferie åbningstider

Når nu hele Danmark går på ferie, har vi besluttet os til, i en periode, at ændre vores åbningstider. Åbningstiderne vil i sommerperioden være fra kl. 8 morgen til kl. 22 om aften. I dette tidsrum vil vi på sædvanlig vis være til stede og stå til disposition for at hjælpe dig bedst over grænsen.

Ny ansat..

Vor “gamle” kollega Susanne har valgt igen at slå sine folder hos os. Susanne arbejdsområder vil være indenfor spedition og salg. Vi glæder os meget over dette og ser frem til et godt samarbejde.

Ny medarbejder

Vi vil hermed præsentere Peter Rask Jespersen som har en fortid indenfor spedition og logistik. Peter har sin omgang i Søjhøjlandet syd for Kronjylland og har nu valgt omgang i Sønderjylland tæt på Fleggaard. Vi glæder os meget over at kunne byde ham velkommen.

Ny medarbejder

Endnu engang byder vi en ny medarbejder velkommen i vores Holger Smidt familie. Kirsten er uddannet hos os og har derfor i mange år været i branchen. Vi ser frem til samarbejdet.

Ny medarbejder

Det er med stor glæde at kunne meddele at Michael Thomsen er kommet tilbage til Holger Smidt’s Eftf. efter et par års “ferie”. Michael er uddannet speditør og vil fremover være at finde på vores grænsekontor.

Ny hjemmeside

Så gik vi i luften med vores nye hjemmeside. Vi kan lide den, og vi håber, at du også tager godt imod denne.

Hvis du har ris, ros eller forslag til forbedringer – da kast os en mail, og vi vil kigge på det 🙂