Author Archive admin

Ny ansat..

Vor “gamle” kollega Susanne har valgt igen at slå sine folder hos os. Susanne arbejdsområder vil være indenfor spedition og salg. Vi glæder os meget over dette og ser frem til et godt samarbejde.

Lukkedage forår 2019

Vi har nu her på vores hjemmeside publiceret vores lukkedage for foråret 2019. Du kan finde vores lukkedage under menupunktet “åbningstider”. Hvis du har behov for os på disse dage kontakte du os forud – og vi finder en løsning.

Ny medarbejder

Vi vil hermed præsentere Peter Rask Jespersen som har en fortid indenfor spedition og logistik. Peter har sin omgang i Søjhøjlandet syd for Kronjylland og har nu valgt omgang i Sønderjylland tæt på Fleggaard.

Ny medarbejder

Endnu engang byder vi en ny medarbejder velkommen i vores Holger Smidt familie. Kirsten er uddannet hos os og har derfor i mange år været i branchen. Vi ser frem til samarbejdet.

Ny medarbejder

Det er med stor glæde at kunne meddele at Michael Thomsen er kommet tilbage til Holger Smidt’s Eftf. efter et par års “ferie”. Michael er uddannet speditør og vil fremover være at finde på vores grænsekontor.

Ny hjemmeside

Så gik vi i luften med vores nye hjemmeside. Vi kan lide den, og vi håber, at du også tager godt imod denne.

Hvis du har ris, ros eller forslag til forbedringer – da kast os en mail, og vi vil kigge på det 🙂